Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς και δίπλα η …. ELDORADO.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που κατά καιρούς εδόθησαν ότι τα «άρθρα» της «δημοτικής» εφημερίδας που με έξοδα των δημοτών, αποφάσισε να εκδώσει η παράταξη του Φ.. Δημητριάδη για να προπαγανδίζει το δήθεν έργο της, θα ήταν όλα ενυπόγραφα, εντούτοις  ολόκληρη σελίδα του φύλλου του Ιουλίου 2013 με τον τίτλο «ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ» δεν είχε την υπογραφή κανενός.
 Ήταν παράλειψη η μήπως ο δαίμων του τυπογραφείου έβαλε το δακτυλάκι του ;
 Η διεύθυνση του προπαγανδιστικού έντυπου, τα «ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ», αν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ίσως ευαισθητοποιηθεί και μας διαφωτίσει σχετικά.
 Επειδή όμως η εφημερίδα αυτή εκδίδεται με χρήματα των δημοτών του δήμου Αλεξάνδρειας, έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να ρωτήσουμε και να πληροφορηθούμε αν:
Η είδηση για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική ήταν πληρωμένη καταχώρηση της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ;
Το επίμαχο άρθρο .

Φυσικά τότε πρέπει να μας ενημερώσουν και για το ύψος του ποσού που εισπράχτηκε, αλλά και για το ποιος δέχθηκε να διαφημίσει τους εκμεταλλευτές του πλούτου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ.
Επίσης πρέπει να μας ενημερώσουν, γιατί δεν δημοσιεύτηκε σε ειδική θέση με την ένδειξη: «ΞΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ»
 Εάν η είδηση βέβαια δεν ήταν πληρωμένη καταχώρηση της εταιρείας Eldorado, τότε και πάλι κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει: τι θέση έχει ένα τέτοιο δημοσίευμα σε μια δημοτική εφημερίδα, ακόμη και αν πρόκειται για  μια διαφημιστική φυλλάδα του χειρίστου είδους , όπως η συγκεκριμένη.

ΥΓ Ο τίτλος της ανάρτησης συνειρμικά προειδοποιεί ότι ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται πλέον, κάποιοι να του παίζουν τον ...παπά.                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: