Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του νοσοκομείου Νάουσας τη Δευτέρα.

Νέα κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του νοσοκομείου Νάουσας οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη. Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι καλεί το λαό να συμμετάσχει σε συμβολική περικύκλωση - περιφρούρηση του νοσοκομείου, σηματοδοτώντας ότι με ανθρώπινη αλυσίδα υπεράσπισης δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για υποβάθμιση, μετατροπή σε Κέντρο Υγείας, κλείσιμο ή ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου.
Φορείς και κάτοικοι της Νάουσας απαιτούν στελέχωση των 6 κλινικών που υπάρχουν, ώστε να λειτουργούν πλήρως με ασφάλεια και να καλύπτουν τις ανάγκες του δήμου με ιατρικό - νοσηλευτικό - διοικητικό προσωπικό και τη σταδιακή επαναλειτουργία 8 βασικών κλινικών, όπως ήταν πριν τις συγχωνεύσεις. Επίσης απαιτούν να θεραπεύονται όλοι οι άνεργοι - ανασφάλιστοι χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς να πιστώνονται σε εφορίες κλπ.

Στους δύο μήνες που πέρασαν από τη συνάντηση που είχε η Επιτροπή Αγώνα με τον υπουργό Υγείας δεν υλοποιήθηκε η δέσμευσή του για ενίσχυση των κλινικών με 5 γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: