Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Τρείς χιλιάδες ευρώ για ποτά και ψητά ζήτησε πολιτιστικός σύλλογος από το δήμο Αλεξάνδρειας

Το θέμα της χρηματοδότησης των πολιτιστικών συλλόγων, απασχολεί τους δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και μια μικρή μερίδα –δυστυχώς- δημοτικών συμβούλων, που αντιδρούν έντονα με τις συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις, αφού οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες και τα κονδύλια χρειάζονται για να καλύψουν άλλες ανάγκες ενόψει του επερχόμενου χειμώνα.
Για το θέμα έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά, αλλά, σε πείσμα της πλειοψηφίας των δημοτών, που θέλουν έναν πιο ορθολογιστικό τρόπο διάθεσης των κονδυλίων για τον πολιτισμό και όχι μόνο, ο δήμος Αλεξάνδρειας συνεχίζει να σπαταλά τα χρήματα των δημοτών, για δράσεις που μόνο τον πολιτισμό δεν προάγουν.

1 σχόλιο:

Xρήστος Αλευράς είπε...

Περιέργως ο συγκεκριμένος σύλλογος διέθετε (;) τα αναγκαία κεφάλαια γιά να.... φιλοτεχνήσει παράνομη προτομή, χωρίς διαγωνισμό, χωρις κριτική επιτροπή, χωρίς διαφάνεια στην υλοποίηση του έργου,χωρίς ίχνος αξιοκρατίας κτλ.
Τουλάχιστον ας ευχηθούμε να έχουν τιμολόγιο των εργασιών απο τον ...γλύπτη γιατί είναι πιθανόν να έγινε προσάναμα στην "φουφού" όπου ψήνονται τα σουβλάκια;