Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Kατεβάζει ρολά η χώρα

 «Ρολά» κατεβάζουν δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι οποίες μάλιστα προαναγγέλλουν συνέχιση των κινητοποιήσεων.
ΑΔΕΔΥ: Μόνη ελπίδα ο αγώνας διαρκείας
«Ο αγώνας διαρκείας ενάντια στις μνηµονιακές πολιτικές αποτελεί τη μόνη µας ελπίδα», τονίζει η ΑΔΕΔΥ, επισημαίνοντας πως «η καταιγίδα των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα νέα πρωτοφανή φορολογικά μέτρα που οδηγούν σε αρκετές περιπτώσεις στη δήμευση της κατοικίας, οι επερχόμενες νέες μειώσεις στις συντάξεις και εφάπαξ, αλλά και η ολοκληρωτική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, που σε αυτή τη φάση σηματοδοτείται με την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, επιτείνουν το κοινωνικό αδιέξοδο».
ΓΣΕΕ: Ο αγώνας θα συνεχιστεί
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών της προανήγγειλε και η ΓΣΕΕ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μετά την προσεχή κινητοποίηση θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ για να γίνει αποτίμηση, ενώ θα καθοριστεί άμεσα και η ημερομηνία σύγκλησης του Γενικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας προκειμένου να καθοριστεί η πορεία και το πλαίσιο των επόμενων δράσεων και κινητοποιήσεων. «Ο αγώνας θα συνεχιστεί όσο η κυβέρνηση εμμένει στην κοινωνική και εργασιακή αναλγησία, όσο επιδεικνύει υφεσιακή προσήλωση, όσο οι καταστροφικές τροïκανές πολιτικές που υιοθετεί πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα», τονίζει η ΓΣΕΕ.

Πηγή: Real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: