Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αντιπαιδαγωγικά «μπαλώματα»: καθηγήτριες Γαλλικών αντί για δασκάλους....

Ο Σύλλογος Δασκάλων της Αν. Αττικής «Κ. Σωτηρίου» καταγγέλλει ότι η διοίκηση της εκπαίδευσης, σε έξι σχολεία που έχουν κενά δασκάλων αντί για δασκάλους, έστειλε ...καθηγήτριες Γαλλικών.
 Ενώ ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» (Ν. Ιωνία, Ν. Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση) καταγγέλλει ότι υπάρχουν σχολεία όπου βάζουν τους δασκάλους να κάνουν τους γυμναστές! Απαιτώντας την κάλυψη όλων των κενών με τους εκπαιδευτικούς που πραγματικά απαιτούνται, ο Σύλλογος «Γ. Σεφέρης» προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 27 Γενάρη, στις 2 μ.μ., στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Β' Αθήνας.

Επιπλέον, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» μετά τις κινητοποιήσεις του για τις μεγάλες ελλείψεις δασκάλων και άλλων εκπαιδευτικών στην περιοχή και την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει μέχρι να καλυφθούν τα κενά, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του τις μεθοδεύσεις της διοίκησης της εκπαίδευσης προκειμένου, αντί για κάλυψη των κενών, να προωθηθούν αντιπαιδαγωγικά «μπαλώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: