Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Αβέρτα μοίραζαν μίζες οι Γερμανοί !

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Στον ανακριτή χτες, ο Π. Ευσταθίου πρώην εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας STN ATLAS συνέχιζε την απολογία του μέχρι αργά χτες το βράδυ. Τον Ευσταθίου είχε κατονομάσει στην απολογία του ο προφυλακισμένος πρώην αναπληρωτής διευθυντής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Κάντας. Ο Ευσταθίου με τη σειρά του χτες κατονόμασε -σύμφωνα με πληροφορίες- τουλάχιστον δέκα πρόσωπα που πήραν μίζες για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα. 
 Σύμφωνα με όσα ανέφερε, οι μίζες διακινήθηκαν μέσω της off shore εταιρείας IRON που ήταν ιδιοκτησία του, ενώ όπως είπε στον ανακριτή είναι ιδιοκτήτης άλλων δύο εξωχώριων εταιρειών.
Μίλησε, επίσης, για τρεις Γερμανούς, μεγαλοστελέχη της ATLAS που μοίραζαν μίζες, για να κατακυρώνονται στην εταιρεία οι συμβάσεις για εξοπλιστικά προγράμματα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουμε ότι τα σκάνδαλα πολιτικής διαφθοράς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια συνδέονται, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με γερμανικές δουλειές στη χώρα μας. Έτσι έγινε με τη Siemens, έτσι φαίνεται να έγινε με τα υποβρύχια, έτσι και με άλλες αμυντικές προμήθειες.