Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η συμμετοχή δηλωμένων χρυσαυγιτών, σε τοπικά ψηφοδέλτια .

 
Η συμμετοχή δηλωμένων χρυσαυγιτών ή ανθρώπων που ανέχονται τις απόψεις τους, σε τοπικά ψηφοδέλτια, γεγονός που δίνει νομιμοποίηση και κάλυψη στις απόψεις και στα πρόσωπα που τις εκφράζουν, φανερώνει ότι υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ κάποιων συνδυασμών και των ναζιστικών οργανώσεων, αλλά και πιθανές κρυφές  λυκοσυμμαχίες .
Είναι επικίνδυνη η στάση ορισμένων υποψήφιων δημάρχων,  κομμάτων, δημοσιογράφων, διαφόρων παραγόντων, που είτε από καιροσκοπισμό και επιδιώξεις ψηφοθηρίας, είτε εξαιτίας συγγενειών με το χώρο της Χρυσής Αυγής, άλλοτε τους νομιμοποιούν με την ένταξή τους σε δημοκρατικούς χώρους, και άλλοτε μιλάνε για «σκευωρίες» και για «αθώους», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να γίνει η δίωξη για τις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής.
Η εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι υπαρκτή και ο κόσμος βοά γι' αυτό. Τα μέλη της έχουν κάνει δολοφονίες, επιθέσεις σε βάρος εργαζομένων, συνδικαλιστών και μεταναστών, έχουν λειτουργήσει ως «μπράβοι» των εργοδοτών. Γι' αυτό και αποτελεί λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές της πράξεις και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Οι δημότες πρέπει να προβληματιστούν και να καταδικάσουν κάθε εγκληματία αλλά και κάθε ηθικό αυτουργό που επιχειρεί από την Κερκόπορτα να τους μπάσει στο πολιτικό προσκήνιο……

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.