Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε στα γραφεία του, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Χρήστο Αλευρά και στελέχη του συνδυασμού του «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 ,το Δ.Σ. του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε στα γραφεία του, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Χρήστο Αλευρά και στελέχη του συνδυασμού του «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».
Το Δ.Σ. ζήτησε να ενημερωθεί για τις θέσεις και προτάσεις του υποψήφιου Δημάρχου, σε σειρά ζητημάτων που αφορούν τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας και γενικότερα του τόπο μας.
Ο κ. Αλευράς ανέπτυξε τις προτάσεις του και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του σε ζητήματα ζωής όπως και στα συσσωρευμένα προβλήματα του Δήμου μας.
Αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΕΕ , για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους και ανανέωση των βιβλιαρίων ασθενείας, ανεξάρτητα από τα χρέη. Πάγωμα των κατασχέσεων όσο διαρκεί η κρίση κτλ.
Υποσχέθηκε πιο μελετημένη κατασκευή δικτύων για αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Δήμο Αλεξάνδρειας, καλύτερο πόσιμο νερό, μείωση στα τέλη, προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου, την ανάπτυξη του Δήμου όπως η κατασκευή παρόχθιων πάρκων αναψυχής στον Αλιάκμονα και το Λουδία που θα προσελκύει όχι μόνο τους χρήστες της Εγνατίας οδού, αλλά και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, προσδίδοντας ταυτότητα στο Ρουμλούκι……..
Τέλος αναφέρθηκε στην ανεπαρκή επικοινωνία της Διοίκησης του Δήμου με τους Φορείς του τόπου, ένα ουσιαστικό θέμα για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: