Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ξανά βλάβη στο κεντρικό αγωγό ύδρευσης από τις πηγές Βερμίου.


Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι: Έπειτα από σχετική ενημέρωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξάνδρειας και μετά από βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Συνδέσμου Αλεξάνδρειας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης, σήμερα Τετάρτη 28-05-2014 την ώρα 22:00 (10 το βράδυ), λόγω εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης της βλάβης στον αγωγό.  
Αποτέλεσμα της βλάβης αυτής θα είναι η πλήρης διακοπή του νερού στις τοπικές κοινότητες Κουλούρα και Μετόχι του Δήμου Βέροιας (οι οποίες υδρεύονται από τον παραπάνω αγωγό), από αργά το βράδυ (10μμ) της Τετάρτης 28-05-2014 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 29-05-2014. Προβλήματα υδροδότησης ενδέχεται να υπάρξουν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας  Αγία Βαρβάρα και Ασώματα.  
Παρακαλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων, να φροντίσουν για την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Σε κάθε περίπτωση, η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της  για την αναστάτωση που θα υποστούν, αν και δεν ευθύνεται η ίδια γι’ αυτήν.

Πηγή: ΛΑΙΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: