Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Δικαστήριο Ασφαλιστικών Μέτρων ενάντια στον ΟΑΕΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου
Την Τετάρτη 9-7-2014 τρείς συνάδελφοί μας, έμποροι της πόλης, με την συνδρομή και την αρωγή του Συλλόγου μας αλλά και ο Σύλλογός μας ξεχωριστά και επικουρικά, προσφεύγουν με αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αγρινίου, κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).
Διεκδικούν & διεκδικούμε και μέσω του δικαστικού αγώνα (τον οποίο θα φτάσουμε μέχρι τέλους αν χρειαστεί….) το αυτονόητο δικαίωμά μας στην κοινωνική ασφάλιση από τη μια μεριά αλλά και το δίκιο μας και την προστασία μας απέναντι στις παράνομες, αντισυνταγματικές και τοκογλυφικές ορέξεις ενός οργανισμού που μας κρατά ομήρους ασφαλισμένους – ανασφάλιστους.
Ενός οργανισμού που κάνοντας κατάχρηση δημόσιας εξουσίας, εκβιαστικά απαιτεί εισφορές (έντοκες μάλιστα) για υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ποτέ δεν μας παρείχε!!!
Εκβιάζει με κατασχέσεις και κάθε είδους επαίσχυντες απειλές για ΄΄ οφειλόμενα ασφάλιστρα ΄΄ κλάδου υγείας, όταν μας έχει ταυτόχρονα ανασφάλιστους, υποχρεώνοντάς μας ή να πληρώνουμε μόνοι μας (ο θεός και η καρδιά μας ξέρουν πως..) τους γιατρούς, τα χειρουργεία, τα φάρμακα ή να πεθαίνουμε.
  Όταν το ΄΄ αυτονόητο ΄΄ δικαίωμα στην υγεία και την κοινωνική περίθαλψη γίνεται ΄΄ ζητούμενο ΄΄ και ΄΄ κοινωνικό αίτημα ΄΄ , όταν το συνταγματικά κατοχυρωμένο κοινωνικό κράτος μεταλλάσσεται σε μηχανισμό επιβολής της βαρβαρότητας και στην υγεία, τότε μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε.

ΤΟ Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: