Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Μέχρι αύριο Δευτέρα οι αιτήσεις για δωρεάν παιδικούς σταθμούς μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ

Το αργότερο μέχρι αύριο Δευτέρα 4 Αυγούστου θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους εντελώς δωρεάν μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς -είτε δημοτικούς είτε ιδιωτικούς- καθώς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και σε αντίστοιχες δομές για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

1 σχόλιο:

Xρήστος Αλευράς είπε...

Οι αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποστέλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικά ή με κούριερ στα κατά τόπους γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Όσοι προέρχονται από την Κεντρική Μακεδονία θα πρέπει να στείλουν τον φάκελο στο οικείο γραφείο της ΕΕΤΑΑ στη διεύθυνση: Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος - Τ.Κ. 54626, Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που έχει εκδώσει η ΕΕΤΑΑ, για την υποβολή των αιτήσεων λαμβάνονται υπόψη τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2013, τα οποία δεν μπορεί να ξεπερνούν τα 27.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως δύο παιδιά, τα 30.000 ευρώ για μητέρες με τρία παιδιά, τα 33.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τέσσερα παιδιά και τα 36.000 ευρώ για μητέρες που έχουν από πέντε παιδιά και πάνω.
Παράλληλα με την αίτηση συμμετοχής, θα πρέπει να υποβληθούν πρωτότυπα ή σε επίσημα αντίγραφα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
- Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (και άδεια διαμονής για αλλοδαπές μητέρες).
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου και να αποτυπώνει πλήρως την ισχύουσα οικογενειακή κατάσταση).
- Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2014 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν μέσα στο 2013).
- Αποδεικτικά εργασιακής κατάστασης.