Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. Γκυρίνης έλαμψε με την …..απουσία του!

Δημοσιοπούμε (χωρίς σχόλια), την απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αλεξάνδρειας κου Κ. Βενιόπουλου, σε σχετική ανακοίνωση του δήμαρχου της πόλης, κ. Π. Γκυρίνη

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος κ. Γκυρίνης εκφράζει την αγανάκτησή του, επειδή δεν κατέλαβε την θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης. Και παράλληλα, βρίσκει την ευκαιρία να απευθύνει προσβολές και μειωτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος μου, δηλαδή σε βάρος ενός συναδέλφου του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον οποίο, αν μη τι άλλο, τιμούν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας επί οκτώ συνεχόμενες θητείες. Φαίνεται, όμως, πως η ψήφος των συμπολιτών δεν αποτελεί, για τον κ. Δήμαρχο, το κριτήριο για το αν κάποιος προσπαθεί να υπηρετήσει τον τόπο του. Το κριτήριο για τον κ. Δήμαρχο είναι το αν στηρίζουμε ή όχι την επιθυμία του να γίνει πρόεδρος του Συνδέσμου.
Παραλείπει, όμως, να αναφέρει ο κ. Δήμαρχος ότι ο ίδιος έλαμψε με την απουσία του από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου! Δηλαδή, ο κ. Γκυρίνης συγκαλεί, ως Δήμαρχος της έδρας του Συνδέσμου, την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά δεν συμμετέχει στις εργασίες της. Θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος, αλλά δεν προσέρχεται για να ψηφίσει ο ίδιος τον εαυτό του! Κι ενώ τον εαυτό του δεν τον ψηφίζει ο ίδιος, αγανακτεί επειδή δεν τον ψήφισε ένας συνάδελφός του!
Αντιπαρερχόμενος το ύφος της ατυχούς ανακοίνωσης του κ. Δημάρχου, και κατανοώντας, ως ένα σημείο, τη σύγχυση στην οποία διατελεί, θέλω να τον διαβεβαιώσω πως, έστω κι αν ο ίδιος απουσιάζει, το νέο Προεδρείο, αλλά και το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, θα προσπαθήσει, δουλεύοντας ενωτικά και συλλογικά, να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς γεωγραφικές διακρίσεις, και χωρίς άσκοπους εντυπωσιασμούς και μεγαλόστομες ανακοινώσεις.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: