Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η απάντηση του Γ. Ουρσουζίδη σε ανυπόστατο δημοσίευμα

Αναφορικά με την «καταγγελία» στο ηλεκτρονικό μέσο lykavitos.gr - και εφόσον αναφέρεται στο πρόσωπό μου - έχω να δηλώσω τα εξής:
α) Πράγματι διαθέτω ακίνητη περιουσία, αφού στάθηκε αδύνατον να πουληθούν - λόγω της κρίσης - ακίνητα από τις δύο οικοδομές που κατασκεύασα, με αποτέλεσμα να παλεύω να αποπληρώσω τους τόκους από το επαγγελματικό δάνειο που από το 2007 έχω συνάψει με την Αγροτική Τράπεζα (σήμερα Πειραιώς) - για μείωση κεφαλαίου δεν το συζητάμε. Γι’ αυτή την ακίνητη περιουσία, που προήλθε από την κατασκευή – και όχι από αγορά – υπάρχουν όλα τα οικονομικά στοιχεία και δόθηκαν ήδη εξηγήσεις στο αρμόδιο περιφερειακό όργανο που ασκεί έλεγχο αρμοδίως. Ήδη από το 2012, μετά από «ανώνυμη» καταγγελία, προσκόμισα όλα τα παραστατικά κατασκευής των οικοδομών από το 2005 και μετά, τα οποία ελέγχθηκαν από το ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας με ημερομηνία ελέγχου 29/3/2012 - χωρίς να μου καταλογισθεί καμία απολύτως παράβαση (επισυνάπτω το παραστατικό της ημερομηνίας ελέγχου).
β) Δημόσια έργα, ουδέποτε κατασκεύασα, όπως ανακριβώς αναφέρεστε, διότι πολύ απλά δεν είμαι εργολήπτης δημοσίων έργων !
γ) Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ούτε εγώ, ούτε κανένα από τα μέλη της οικογένειας μου, διαθέτουμε καταθέσεις σε οποιαδήποτε τράπεζα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ούτε «ελέγχομαι» για καταθέσεις όπως ανακριβέστατα και όλως συκοφαντικά αναφέρεται στην «καταγγελία»! Η μόνη σχέση με τις τράπεζες τα τελευταία έτη, είναι η πληρωμή μέρους των τόκων από το προαναφερθέν δάνειο.
δ) Τον κ. Τσίπρα δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε έχω κάποια σχέση με το «περιβάλλον του», τα περί «διαδόσεων» τα αφήνω στην κρίση κάθε νοήμονα πολίτη!
Υ.Γ. 1. Το όψιμο ενδιαφέρον σας για την οικονομική μου κατάσταση και για το αν ελέγχομαι από το ΣΔΟΕ δεν πείθει κανέναν - λόγω πολιτικής συγκυρίας - το κίνητρο είναι προφανές: «Εμείς πάντως αναμένουμε την οριστικοποίηση της λίστας των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και θα επανέλθουμε πλέον και με ονοματεπώνυμα…» !
2. Είμαι διαθέσιμος σε κάθε έλεγχο της οικονομικής μου κατάστασης και δεν ντρέπομαι γι’ αυτήν ως προς την απόκτησή της, ούτε απ΄ τον «μπαμπά» μου τα βρήκα, ούτε από προίκα ! Απλά δούλεψα.
3. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα, εφόσον δεν δηλώσετε ρητά, ότι το δημοσίευμά σας δεν αναφέρεται σε εμένα, απ΄τη στιγμή μάλιστα που δεν μπήκατε στον κόπο να διερευνήσετε τα καταγγελλόμενα!
Βέροια 2/1/2015      Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: