Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η Κατερίνα Στανίση .....υποψήφια βουλευτής στην Ημαθία !.

«καλλιτεχνικό» χρώμα στην προεκλογική εκστρατεία ..
Ηχηρή ήταν η έναρξη της ανακοίνωσης των υποψηφίων του κόμματος «Τελεία» (δεν γνωρίζουμε τις θέσεις του κόμματος αυτού, μόνον τον ιδρυτή του) του Απόστολου Γκλέτσου και μάλιστα με Ημαθιώτικο ενδιαφέρον.
Ο δήμαρχος Στυλίδας είχε συνάντηση την Τρίτη στο γραφείο του με την Κατερίνα Στανίση με την οποία έδωσαν τα χέρια προκειμένου η γνωστή τραγουδίστρια να είναι υποψήφια του κόμματος.Όπως ανακοινώθηκε η κυρία Στανίση, η οποία αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του προέδρου της Τελείας, θα ζητήσει τον σταυρό των κατοίκων της Ημαθίας.«Με χαρά καλοσωρίζουμε τη μεγάλη τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση ως υποψήφια στο νομό Ημαθίας» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Σίγουρα έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας σ’αυτές τις εκλογές της κρίσης…

αναδημοσίευση απο την ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ


1 σχόλιο:

Xρήστος Αλευράς είπε...

Να θυμίσουμε (σύμφωνα με στοιχεία της ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ) ότι γεννήθηκε στις 9/2/1957 στη Νάουσα Σε ηλικία επτά ετών, μαζί με την οικογένειά της μετανάστευσαν στην Γερμανία, λόγω της φτώχειας και της ανεργίας που μάστιζε την δεκαετία του '60 την Ελλάδα. Στην Γερμανία, εργάστηκε σε εργοστάσια, στην λάντζα εστιατορίων και ως οικιακή βοηθός.Σε ηλικία δεκαέξι ετών ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο, στο νυχτερινό κέντρο "Maxim" στην Γερμανία, όπου γνώρισε τον γνωστό ατζέντη Νίκολσον, ο οποίος την παρότρυνε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.Το 1974 επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της και ο Νίκολσον της έκλεισε την πρώτη επαγγελματική της συνεργασία στο νυχτερινό κέντρο "Mocambo" στην Λάρισα, όπου τραγούδησε τρεις σεζόν μαζί με τον, επίσης, ανερχόμενο τότε Πασχάλη Τερζή.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε δηλώσει ότι η Κατερινα Στανίση και η Πίτσα Παπαδοπούλου αποτελούν τις αυθεντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες της Ελλάδας.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει δηλώσει ότι η Κατερίνα Στανίση είναι η γνησιότερη λαϊκή Ελληνίδα τραγουδίστρια.O συγγραφέας Κώστας Ζουράρις την έχει χαρακτηρίσει "ιέρεια του λαϊκού τραγουδιού".