Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η Νιγηριανή υποψήφια της ΝΔ, Κατερίνα-Καλαγκμπόρ, επιθυμεί να κάνει σεξ με γυναίκα!

''έν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Η Νιγηριανή Κατερίνα Καλαγκμπόρ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου στη νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρήκε φιλόξενη πολιτική στέγη στην Νέα Δημοκρατία όπου και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Την Παρασκευή ανακοινώθηκε πως η Καλαγκμπόρ θα είναι υποψήφια στη Β΄Αθηνών και εμείς θυμηθήκαμε μία υπόσχεση που είχε δώσει πριν από τέσσερις μήνες. Τον Οκτώβριο είχε δηλώσει πως θα κάνει σεξ με γυναίκα προκειμένου να μεταφέρει τις εμπειρίες της στο βιβλίο που γράφει.
Το κορίτσι που κατάγεται από την Νιγηρία αλλά γεννήθηκε στην Σερβία και μεγάλωσε στην Ελλάδα, ενώ αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία, είχε αποκαλύψει ότι γράφει ένα βιβλίο που περιγράφει την ζωή των ομοφυλόφιλων γυναικών στην Ελλάδα, τα νομικά ζητήματα που τους απασχολούν ως προς το ζήτημα της υιοθεσίας και επεκτείνεται και στο σεξουαλικό κομμάτι.
«Ήθελα πολύ να γράψω ένα βιβλίο για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες που θέλουν αλλά δεν μπορούν λόγω νομοθεσίας να αποκτήσουν παιδιά, ώστε να μπορούν να ζουν κι εκείνες σαν οικογένεια. Θεωρώ πως έχουν το δικαίωμα και είναι άδικο αυτό» είχε πει η Κατερίνα μιλώντας στο Secret ενώ αναφέρθηκε και στις δικές της εμπειρίες:
«Η γειτόνισσα που είχα παλαιότερα με φλέρταρε έντονα και μέσα από τη σχέση που είχαμε αναπτύξει έμαθα για το lifestyle τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον ρατσισμό.
Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και αν μου άρεσε δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση μαζί της. Εξάλλου στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη, παρόλο που μου άρεσε πολύ εμφανισιακά όπως κι εγώ σε αυτήν. Αλλά δεν καταφέραμε να συναντηθούμε όπως είχαμε συμφωνήσει. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω....
Aναδημοσίευση από τον TYPOS.COM.CY

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε καλό δρόμο είναι ...η ΝΔ !