Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης των δήμων Νάουσας και Αλεξάνδρειας στο PELLA TV

 απο προεκλογική συνέντευξη στο TV100  
Αύριο ημέρα Παρασκευή στις 15:20 ακριβώς θα προβληθεί μέσω της pella τηλεόρασης η εκπομπή ΜΕ ΑΠΟΨΗ του δημοσιογράφου Χρήστου Δημητριάδη. Καλεσμένοι αυτή τη φορά θα είναι ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος της ΄Νέας Αυτοδιοικητικής Κίνησης’ κύριος Αναστάσιος Καραπατζός αλλά και ο Γεώργιος Καρτσιούνης Δημοτικός Σύμβουλος της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ με επίκεντρο θέμα την αντιπολίτευση του συγκεκριμένου Δήμου.
Λίγη ώρα αργότερα δηλαδή στις 16:15 θα τεθεί υπό συζήτηση η αντιπολίτευση ενός άλλου Δήμου και ειδικότερα του Δήμου Αλεξάνδρειας. Το παρών θα δώσουν ο εκπρόσωπος της ΄Δημοτικής Συνεργασίας Πολιτών’ κύριος Βενιόπουλος Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ κύριος Αλευράς Χρήστος και τέλος, ο επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της ‘Συνεργασίας Πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας’ κύριος Σπυρίδης Γεώργιος.
Η pella τηλεόραση δεσμεύεται ότι, αφού ακουστούν οι απόψεις των αντιπολιτεύσεων στους Δήμους σε μελλοντική εκπομπή να προβάλλει και του Δήμαρχους για να σχολιάσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους γνώμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: