Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ο υπουργός Γ. Πανούσης .....προαναγγέλλει θάνατο κρατουμένου!

Σε ρόλο προφήτη ο αναπληρωτής υπουργός ‘’ΠΡΟΠΟ’’ Γ. Πανούσης,του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Ακη Παυλόπουλου – Μάνου Νιφλή, καταλύοντας κατάφωρα κάθε έννοια δικαστικής δεοντολογίας,προαναγγέλλει το θάνατο του πατέρα της Άννυς που φέρεται ότι δολοφόνησε την ίδια του την κόρη με φρικτό τρόπο.
ο ίδιος ο υπουργός, κάνοντας αναφορά στον ‘κώδικα τιμής’ των κρατουμένων, ουσιαστικά προαναγγέλλει τον θάνατο του –υπόδικου ακόμα, μην ξεχνάμε- κρατούμενου, σύμφωνα με την ‘ετυμηγορία’ που έχουν ήδη εκδώσει τα ΜΜΕ.
«Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».
«Όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου… και όλα αυτά με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες. Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του δράστη».
-«Έχει σημασία ότι το διατυπώνει έτσι ο υπουργός…»
-«Είναι καθηγητής πρώτα απ’ όλα ο άνθρωπος…», σχολιάζουν οι συνομιλητές του.
 Ακούστε ολόκληρη την απίστευτη για υπουργό, και δη εγκληματολόγο, δήλωση στο ηχητικό που ακολουθεί. Ολόκληρη η εκπομπή εδώ:
 real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: