Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ο Βασιλακόπουλος γιατί έδωσε μετάλλιο στον Μπέο; Παίζει μπάσκετ ή είναι έφηβος;

To τρολάρισμα για το μετάλλιο στον Μπέο!



Το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος πήρε επίσης το χρυσό μετάλλιο σαν να ήταν παίκτης ή μέλος της εθνικής μας ομάδας, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. 
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου της Εθνικής Εφήβων στον… Αχιλλέα Μπέο προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο και δη στο twitter, όπου οι ατάκες έσταζαν… δηλητήριο.
Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της πόλης του, από όπου παρακολούθησε τον νικηφόρο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κ-18 με αντίπαλο την Τουρκία.
Ακολούθως, κατέβηκε στο παρκέ, όπου έλαβε κι αυτός μέρος στην απονομή των μεταλλίων που με κόπο και ιδρώτα κατέκτησαν οι διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας.
Η… στέψη του Αχιλλέα Μπέου, γνωστού με την ενασχόλησή του στο ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο μέσω του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και κατηγορούμενου για ηγετικό ρόλο στο σκάνδαλο στημένων αγώνων «Koriopolis», ο οποίος προ ετών βρέθηκε προφυλακισμένος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ήταν φυσικό να «πυροδοτήσει» πληθώρα σχολίων.
Διαβάστε τις αντιδράσεις του κόσμου :
Το να ειναι αυτος ο ανθρωπος στην απονομη, ειναι ντροπη και καταντια της χωρας. απαραδεκτο  #fibau18europe
Ευτυχώς δεν είδα τη νίκη των νέων στο μπάσκετ όπου στο τέλος πήρε μετάλλιο ο Μπέος. 1.000.000 χρόνια μνημόνια #fibau18europe
μόνες παραφωνίες ο Αχιλλέας Μπέος και οι βλάκες που αποδοκίμασαν τα παιδιά της Τουρκίας #fibau18europe
Μόνο στην Ελλάδα ο Μπέος θα έπαιρνε χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό εφήβων μπασκετ! #fibau18europe
Πως καταφεραμε να ξεφτιλισουμε μια τετοια μεγαλη επιτυχια ειναι αποριας αξιο.. #fibau18europe #mpeos #re_pate_kala???????????
Εσεις εκεί στη ΝΔ, που ψάχνετε πρόσωπα νέα, δυναμικά, αδιάφθορα δεν ρίχνεται μια ματιά σε γεννημένους νικητές? #Mpeos #Gia_ton_Mpeo
Μπέος: Διπλό Ημίχρονο – Άσο Τελικό το είχα παίξει Αγαπούλες.. #fibau18europe Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλαδάρα!!
Shame on you @FIBA for not using the photo with our lord and saviour Achilleas Mpeos #fibau18europe
#Mpeos A convicted Thug for paying off referees and now the mayor of #Volos is the one handing the medals of #fibau18europe #Fiba #Tragedy
Ρε σεις,ο Μπεος φταιει για το μεταλλιο,που στο κατω-κατω ψοφαει για φιγουρα,ή το ραμολι ο Βασιλακοπουλος που του το κρεμασε επειδη περισευε?
Βοηθήστε με λίγο: Ο Βασιλακόπουλος γιατί έδωσε μετάλλιο στον Μπέο; Παίζει μπάσκετ ή είναι έφηβος;
Όλη η νέα ιστορία της Ελλάδας αποτυπώθηκε τη στιγμή που ο Βασιλακόπουλος έβαλε μετάλλιο στον λαιμό του Μπέου.
Τον πειράζει τον Έλληνα ο Μπεος που (δυστυχώς ) είναι εκλεγμένος αλλά δεν τον πειράζει ο Βασιλακοπουλος που είναι ισόβια διορισμένος!
Ο Μπεος τι δουλειά έχει και βρωμιζει την προσπάθεια & τον αγώνα τον παιδιών.Πάει & ο Βασιλακόπουλος και του δίνει μετάλλιο, 100 μνημόνια ρε!
Μπράβο στα πιτσιρίκια!!!…Κρίμα πάντως που στην απονομή βλέπουμε να τους φοράνε τα μετάλλια ο Βασιλακόπουλος και ο Μπέος…Εμετός…
Ο Βασιλακόπουλος βάζει μετάλλιο στον Μπεο και νομίζω έχω πάθει γαστρεντερίτιδα γιατί ξερνάω συνεχώς

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μας ξενίζει το γεγονός ότι ορισμένοι εκμεταλεύονται οποιαδήποτε ευκαιρία για να αυτοπροβληθούν.
Μήπως όμως πρέπει να ναλογισθούμε μην και δεν φταίνε οι ...μπεοι,αλλά όσοι τους προσκυνούν προσμένοντας τα ανάλογα ...ανταλλάγματα.

Ανώνυμος είπε...

η απόλυτη ξευτίλα