Ο άνθρωπος κάποτε σκοντάφτει πάνω στην αλήθεια… αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας στις 12 ,13 Σεπτεμβρίου

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποιούν το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας στις 12&13 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.
Στόχος η μετάδοση της μαγείας των ταινιών μικρού μήκους που συνιστούν ένα ιδιαίτερο μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης με την δίκη τους γλώσσα και τους δικούς τους κανόνες.
Στην πρώτη αυτή απόπειρα θα παρουσιαστούν 16 βραβευμένες ταινίες από τον θεσμό ¨Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει....¨ και 4 ταινίες νέων σκηνοθετών , 20 εγχώρια μικρά διαμάντια περιμένουν τους λάτρεις της ΕΒΔΟΜΗΣ ΤΕΧΝΗΣ να τα ανακαλύψουν.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια προώθησης του πολιτισμού στον Δήμο μας και ταυτόχρονα να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες συμμετέχοντας στην συναυλία Αλληλεγγύης με σκοπό την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :
Σάββατο 12/9
8:30 Έναρξη προβολών ταινιών ενότητα Α’ , διάρκεια 110’
11:00 Συναυλία Αλληλεγγύης , PUNK – ROCK αφιέρωμα στους CLASH
Κυριακή 13/9
8:30 Σε 1η προβολή η βραβευμένη ταινία «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» των μαθητών της Στ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας , διάρκεια 9’.
8:40 Έναρξη προβολών ταινιών ενότητα Β’ , διάρκεια 116’
10:30 Διάλειμμα , διάρκεια 10’
10:40 Έναρξη προβολών ταινιών νέων σκηνοθετών , διάρκεια 60’
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: