Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ολάντ και Μέρκελ, βλέπουν τον κ. Τσίπρα ως τον πιο ικανό να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο.

Οι δύο ηγέτες εμπιστεύονται απόλυτα τον Τσίπρα!

Όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ελλάδας τον Ιανουάριο, ο Α.Τσίπρας είχε θεωρηθεί από τους εταίρους ως από τους πιο διχαστικούς ηγέτες της Ευρώπης. Τώρα πάνω του έχουν στηριχθεί οι μεγαλύτερες ελπίδες για τη διατήρηση της ακεραιότητας της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με το Bloomberg, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Βερολίνο και στο Παρίσι δήλωναν ότι ο Τσίπρας έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ και τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.
Οι δύο ηγέτες βλέπουν τον κ. Τσίπρα ως τον πιο ικανό να εφαρμόσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η Ελλάδα για να ανακάμψει, σημείωσαν οι αξιωματούχοι. Για τον λόγο αυτό ο κ. Τσίπρας είναι η καλύτερη επιλογή για τη διασφάλιση της σταθερότητας μετά τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, πρόσθεσαν.
«Έχουμε καλές πιθανότητες να εφαρμοστεί το πρόγραμμα, ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές» δήλωσε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου η κ. Μέρκελ. «Ο κ. Τσίπρας έχει επανειλημμένα δεσμευτεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα» πρόσθεσε.

πηγή: ενικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: