Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Θα λιποθυμούσαν άραγε στις ουρές αν πλήρωναν τα χρωστούμενα;

Με τη μαζική συμμετοχή χιλιάδων ηλικιωμένων - που «αιφνιδίασε» ακόμα και τους διοργανωτές - , πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Παρά την πολύωρη αναμονή όμως, ακόμα και τις λιποθυμίες εκλογέων σε ορισμένα εκλογικά κέντρα της Αττικής 400.000 περίπου νεοδημοκράτες , δεν πτοήθηκαν και αψηφώντας ορθοστασία και κούραση ιδιαίτερα οι πάμπολλοι ηλικιωμένοι, περίμεναν υπομονετικά για να στηρίξουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους.
Φυσικά κανείς δεν σκέφθηκε -και μάλλον ουδέποτε και ουδείς θα σκεφθεί- οτι με τα (3), ολογράφως τρία (ακριβώς όπως το ΤΡΙΤΟ μνημόνιο του Τσίπρα) ΕΥΡΏ που στοίχιζε έκαστη ψήφος συγκεντρώθηκαν στα ταμεία της ΝΔ ούτε λίγο ούτε πολύ ένα μύριο και κάτι ψιλά......
Άν ληφθεί υπ όψη οτι η ΝΔ οφείλει σε τράπεζες περι τα 200 μύρια, με την εκλογική βάση που διαθέτει το κόμμα μπορεί να ξεχρεώσει στη αμέσως επόμενη ψηφοφορία και να μιλάει μετά για ηθική , διαφάνεια , διαύγεια και τα συναφή.... .
Βέβαια για να πραγματοποιηθεί η εξυγίανση, που οι νεοδημοκρατικές κυβερνήσεις επιβάλλουν στο λαό αλλά οχι στο κόμμα τους, απαιτείται ο κάθε νεοδημοκράτης να καταβάλλει ...500 ευρώ για να ψηφίσει (200.000.000/400.000=500).
Ας ορίσουν στη ήδη δημιουργηθείσα βάση δεδομένων τους, το πεντακοσάρικο σαν κόστος συμμετοχής για να δούμε πόση θά είναι η ουρά στα εκλογικά τμήματα και πόσοι θα είναι διατεθειμένοι να εφαρμόσουν στον ευατό τους αυτά που εφαρμόζουν ασύστολα στο κοινωνικό σύνολο....
Κοντός ψαλμός αλληλούια.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: