Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Σαν μολυβένια στρατιωτάκια οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έκαναν το ιστορικό τους ατόπημα και ψήφισαν το νέο απεχθές πολυνομοσχέδιο.

Σε «ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα» και με την ένταση να περισσεύει εξελίχθηκε στην Ολομέλεια η συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.
Το ρόλο «αξιωματικής αντιπολίτευσης» ανέλαβαν το ΠΑΣΟΚ το Ποτάμι και το ΚΚΕ.
Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με αφορμή την σύμβαση παραχώρησης των αεροδρομίων σημείωσε πως η υπογραφή σας είναι η καλύτερη απάντηση στα όσα λέγατε περί «ξεπουλήματος» ενώ αναφερόμενη στις ρυθμίσεις για την πώληση «κόκκινων» δανείων σε distress funds τόνισε ότι «οι κόκκινες γραμμές έγιναν κόκκινα χαλιά για τους αετονύχηδες».
Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «έσκασε η ωρολογιακή βόμβα και τα δάνεια παραχωρούνται χωρίς κανόνες και σχέδιο στις μεγάλες ξένες εταιρίες».. .
Ο Βασίλης Λεβέντης για ακόμη μια φορά πρότεινε την σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης.
Ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «σήμερα τα έχετε δώσει όλα στα κοράκια, τα έχετε συμφωνήσει και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε. Μεγάλοι επιχειρηματικοί κύκλοι, κυρίως του εξωτερικού θα πάρουν κοψοχρονιά χιλιάδες επιχειρήσεις και σε λίγο και τα σπίτια του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: