Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους....

Στα Τέμπη θα στηθεί από την ερχόμενη Τετάρτη το μπλόκο Αγροτών   και Κτηνοτρόφων της Λάρισας
Σε σύσκεψη αγροτών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Πλατύκαμπο Λάρισας, αποφασίστηκε την Κυριακή και την Δευτέρα, να ξεκινήσει η συγκέντρωση των τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και την Τετάρτη να γίνει προσυγκέντρωση στον κόμβο Γυρτώνης και από εκεί μετά τις 12 το μεσημέρι να ξεκινήσει η μετακίνηση προς τα Τέμπη.
Αλλά και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, συνεχίζει την συγκέντρωση τρακτέρ που ξεκίνησε από χθες στις πλατείες των χωριών , ενώ έχει προγραμματιστεί συνάντηση των τεσσάρων Ομοσπονδιών της Θεσσαλίας, προκειμένου να αποφασιστεί η ημερομηνία εξόδου στην Εθνική Οδό. Σημείο συνάντησής τους ορίσθηκε ο κόμβος της Νίκαιας.
Στα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων από την Λάρισα εκτός από το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής περιλαμβάνονται, επίσης, και αιτήματα που έχουν να κάνουν με τις επιστροφές πληρωμών πετρελαίου από το 2013, την πληρωμή των δικαιωμάτων, αλλά και την πληρωμή της εξισωτικής για τους κτηνοτρόφους, όπως επίσης και το θέμα της φορολόγησης του κρασιού καθώς επί ποδός πολέμου βρίσκονται και οι αμπελουργοί και οι οινοποιοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: