Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Να διατηρηθεί το Α/Τ Πλατέος, ζήτησε ο Χρ. Αντωνίου κατα την συνάντησή του με τον Γ. Γ. του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη

Ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ,Χρήστος Αντωνίου είχε  συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη  Δημήτρη Αναγνωστάκη με  αντικείμενο  την προγραμματιζόμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στο Ν.Ημαθίας.
Ο κ. Αντωνίου ζήτησε να μην υπάρξουν συντμήσεις και καταργήσεις αστυνομικών τμημάτων και ιδιαίτερα τόνισε οτι πρέπει να διατηρηθεί το Α/Τ Πλατέος λόγω του σημαντικού ρόλου που εχει για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης τόνισε την ανάγκη σύστασης ομάδας ΔΕΛΤΑ στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, η  οποία κρίνεται απαραίτητη για την αποτροπή και τη μείωση της εγκληματικότητας στη περιοχή.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έδειξε κατανόηση για τα τεθέντα ζητήματα,και υποσχέθηκε να εισηγηθεί θετικά για την υλοποίηση τους.
Για το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών τμημάτων, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν απο το Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού  ( Στρατηγοί , Αντιστράτηγοι και κλαδάρχες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: