Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Βουλευτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δήλωσε: Είμαστε και δαρμένοι και ξεφτιλισμένοι!

Ο νηστικός ..... συγκρούσεις ονειρεύεται.......
Απο συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ 
που μετατράπηκε σε μεγαλειώδες ΝΑΙ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις,μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», δήλωσε ότι βαθύτατη πολιτική του πεποίθηση είναι ότι πρέπει να συνεχιστούν οι διαδηλώσεις σ' ολόκληρη τη χώρα, «ενδεχομένως και να μας ......ρίξουν».
«Eίπα στους αγρότες "να διαδηλώνετε συνεχώς, να μας ρίξετε, να ρίξετε την κυβέρνηση για να φανεί στην Ευρώπη ακριβώς αυτή η κτηνωδία των χρηματοκοπριτών που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, για να δουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες καταστροφής"».
Τα παραπάνω σημείωσε , υπογραμμίζοντας
«Τώρα, εμείς είμαστε και δαρμένοι και ξεφτιλισμένοι, θα είμαστε συνεχώς υπόδουλοι, ενώ με μια σύγκρουση μπορεί να επέλθουν αποτελέσματα, τα οποία ίσως είναι καλύτερα» σημείωσε.
ΥΓ. Μάλλον ο Κ.Ζουράρις κατέχει την ικανότητα-ιδιότητα να τίθεται κατά περίπτωση ,πότε εντός, πότε εκτός και πότε ....επί τα αυτά μέρη!
Ίσως αδυνατεί να αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση καταρρέει -εδώ και τώρα-, αν ελάχιστοι βουλευτές αρθούν στο ύψος των περιστάσεων που απαιτούν για τους κατοίκους της χώρας και την ίδια τη χώρα, αυτές οι κρίσιμες ώρες.....

 Ας ξαναδιαβάσει την ......θεωρία του ξηλώματος του πουλόβερ, αντί να συγκολλά συνεχώς το προβληματικό -δια-πλεκτό  σύστημα.....  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ
ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕ ΖΟΥΡΑΡΙ: