Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί τώρα η κυβέρνηση αναθερμαίνει την εκλογολογία;

Την εκλογολογία αναθερμαίνει η κυβέρνηση, με διαρροές στο τύπο αλλά και συνεντεύξεις στελεχών της.
Ταυτόχρονα, για να αποπροσανατολίσει και να χειραγωγήσει τις λαϊκές αντιδράσεις, παρουσιάζεται να δίνει μάχη στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς πάνω σε «κόκκινες γραμμές», προαναγγέλλοντας επί της ουσίας ότι τα μέτρα που έρχονται στο Ασφαλιστικό και στα άλλα μέτωπα, θα είναι ακόμα χειρότερα από …..αυτά που ανακοίνωσε η ίδια!.
Σύμφωνα με δημοσίευμα , ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει πει σε συνεργάτες του ότι «αν με πουλήσουν με το χρέος, θα φύγω», αναφερόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους.
Σενάρια αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού, και συγκεκριμένα αυτό της οικουμενικής κυβέρνησης με επικεφαλής το σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη προβάλονται επίσης απο μερίδα του τύπου. Η λύση αυτή φέρεται να έχει συζητηθεί και παλιότερα από τα επιτελεία της ΝΔ.
Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στη «Real News», ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, αναφέρει ότι αν το κουαρτέτο επιμείνει σε «παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο».. ….
Σε άλλη συνέντευξη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφέρεται και αποκλείει τα σενάρια εκλογών ή οικουμενικής....

Δεν υπάρχουν σχόλια: