Ο άνθρωπος κάποτε σκοντάφτει πάνω στην αλήθεια… αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

6.339 ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα 8μηνης απασχόλησης.

Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6.339 θέσεις, 8μηνης απασχόλησης, σε 34 δήμους, ανάμεσά τους οι δήμοι Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας.
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σε έναν ως τρεις δήμους και για μία και μόνο ειδικότητα.
Για πρώτη φορά, οι 6.339 ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα για 8 μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 432 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 639), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 733).


Δεν υπάρχουν σχόλια: