Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείων Αλεξάνδρειας δεν θέλουν προσφυγόπουλα στα κτίριά .....“τους”.

Επιστολή απέστειλαν οι πρόεδροι των Δ.Σ. γονέων και κηδεμόνων των επτά (7) Δημοτικών Σχολείων Αλεξάνδρειας στούς: Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δ/τή Εκπ/σης Π.Ε. Ημαθίας , τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας, τον πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. δήμου Αλεξάνδρειας και τους Βουλευτές του Ν. Ημαθίας για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τα παιδιά προσφύγων και το ενδεχόμενο να γίνουν μαθήματα τα απογεύματα σε κάποιο δημοτικό σχολείο της πόλης μας.
Διαβάστε την επιστολή: 
" Κύριοι,
Κατόπιν αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων και των έξι (6) Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολειών της πόλης μας, σας γνωστοποιούμε την πλήρη αντίθεσή μας στην φοίτηση των προσφύγων στα σχολικά κτίρια μας.
Η απόφασή μας αυτή πάρθηκε καθαρά και μόνο για λόγους υγιεινής, καθώς κανείς από τους αρμόδιους δεν μπορεί να μας πείσει ότι θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες για την διασφάλιση των παιδιών μας, ιδίως όταν υπάρχουν και άλλες εφικτές λύσεις (ήδη ελεύθερες σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις στην περιοχή μας που θα μπορούσαν κάλλιστα να φιλοξενήσουν τα προσφυγόπουλα).
Με τιμή
Οι πρόεδροι των  Δ.Σ. των Συλλόγου Γονέων  και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείων Αλεξάνδρειας:

  • Μπαμπαλής Βασίλης (1ο Δ.Σ.- 5ο Δ.Σ.)
  • Ζωγράφου Δέσποινα (2ο Δ.Σ.)
  • Βολονάκης Βαγγέλης (3ο Δ.Σ.)
  • Ευαγγελόπουλος Βαγγέλης (4ο Δ.Σ.)
  • Βασιλείου Κώστας (6ο Δ.Σ.)
  • Ευαγγελοπούλου Ελένη (7ο Δ.Σ.)                  "

Δεν υπάρχουν σχόλια: