Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ανοιχτή συναυλία με τον Ανδρέα Στάμο, σήμερα 26η Δεκεμβρίου 2016 στην Αστερούπολη

Με πολλές δραστηριότητες για παιδιά και με μια συναυλία ξεκίνησε και φέτος για 5η φορά το χριστουγεννιάτικο χωριό της Αστερούπολης, στο Πλατύ.
Εκατοντάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν το απόγευμα και το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου 2016 τον πεζόδρομο Πλατέος και είχαν την ευκαιρία να δουν τα σπιτάκια του χωριού, να παίξουν, να δουν τη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Μ. Ποπικώση «Καλέ μου Αϊ Βασίλη», να δοκιμάσουν παραδοσιακές καππαδοκικές συνταγές, να επισκεφτούν το σπιτάκι της ζωγραφικής και να βαφτούν στα χρώματα των Χριστουγέννων.
Το χριστουγεννιάτικο δένδρο δέσποζε στον χώρο ενώ η συνέχεια δόθηκε στη σκηνή με Λένα Αντωνίου και το συγκρότημά της, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
Στις 24 Δεκεμβρίου την Αστερούπολη επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, οι αντιδήμαρχοι Στ. Δριστάς και Κ. Ναλμπάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρ. Αλευράς και Σ. Παντόπουλος.

 Η Αστερούπολη ανακοινώνει επίσης πως η ανοιχτή συναυλία της 26ης Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί, όμως λόγω ασθένειας του Νίκου Απέργη στη συναυλία θα εμφανιστεί ο Ανδρέας Στάμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: