Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Φόντο των χρυσαυγιτών ...οι Συριζαίοι!

Όταν η «Αυγή» διαφημίζει τη Χρυσή Αυγή!

Το σχόλιο και η φωτογραφία που δημοσίευσε η «Αυγή» στη σελ. 9 (6/12/2016)
Η κυβερνητική «Αυγή» όχι μόνο δεν είδε, δεν άκουσε και δε διάβασε τίποτα από την κατακραυγή και τις αποδοκιμασίες απέναντι σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που αγκαλιά με τους φασίστες της ΧΑ βρέθηκαν χτες στο Καστελόριζο, για να σιγοντάρουν τους ψευτολεονταρισμούς του Καμμένου, αλλά έφτασε και στο σημείο, χωρίς ίχνος ντροπής, να δημοσιεύει στη σελίδα 9 και σχετική φωτογραφία για του λόγου το αληθές.

Σε περίοπτη θέση στα σχόλιά της, η φωτογραφία με πρώτο τον Κασιδιάρη, δίπλα στην Κασιμάτη, το Βίτσα, την Αυλωνίτου και τους λοιπούς ΣΥΡΙΖΑίους που έγιναν το φόντο της ΧΑ. Η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας και όχι μιας οποιασδήποτε άλλης απ' όσες κυκλοφόρησαν χτες, ήταν πραγματικό ξέπλυμα της ΧΑ.
Πόσους ακόμα θα ξεπλύνει η «Αυγή»; Μετά τα μνημόνια, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό ελέω Ομπάμα, τώρα και τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή; Υπάρχει πάτος στον κατήφορο; Μάλλον όχι! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τη μετάβαση βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο αναφέρει:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις "παράτες" και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Άμυνας, Π. Καμμένου, την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.

Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους».