Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Τρομοκρατική επίθεση φασιστοειδών κατά μαθήτριας στα Γιανιτσά.


          Η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ καταδικάζει απερίφραστα την διπλή τρομοκρατική επίθεση φασιστοειδών κατά μαθήτριας εκλεγμένης στα αντιπροσωπευτικά όργανα του Λυκείου της, μαθήτριας που είναι γνωστή για τους αγώνες της στο σχολείο και μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας.
          Εκφράζει την αλληλεγγύη της στους μαθητές και τους γονείς τους που το προηγούμενο διάστημα αντιπάλεψαν και αντιπαλεύουν τον εκτρωματικό νόμο Γαβρόγλου που υλοποιεί το όραμα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια Παιδεία στα μέτρα των αναγκών των μεγάλων επιχειρήσεων.
          Οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν χτύπησαν το παιδί κάποιων άλλων. Στο πρόσωπο της μαθήτριας χτύπησαν τα παιδιά όλων μας, το δικαίωμα τους να οραματίζονται και να αγωνίζονται για μια κοινωνία ανθρώπινη, έξω από τα όρια αυτού του σάπιου οικοδομήματος που λογαριάζει την εκπαίδευση και την προστασία της Υγείας του λαού ως κόστος που κάθε χρόνο περικόπτει και την κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών ως ιερό εθνικό στόχο.
          Είναι καθήκον κάθε δημοκράτη κάθε ανθρώπου με ιστορική μνήμη να μην μένει άπραγος απέναντι στην δράση και τη ρητορική της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» και των άλλων ναζιστικών, φασιστικών ή εθνικιστικών μορφωμάτων.
         Ο λαός της περιοχής, όπως και στο παρελθόν με την πάλη του θα τους απομονώσει. Για να μην βρίσκουν οι φασίστες τόπο να σταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: