Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Απαράδεκτες δηλώσεις - προσβολές

 Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, ότι αυτός που δεν πληρώνει εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς πρέπει να νιώθει «απόβρασμα της κοινωνίας», σε συνδυασμό με τη συμφωνία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη ότι οι «τζαμπατζήδες» είναι «αναγκαίο» να μειωθούν, δείχνουν ότι η κοινή πολιτική των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί στην ίδια κατεύθυνση.
«Η τοποθέτηση του νέου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλή ότι όποιος δεν πληρώνει το εισιτήριο του Μετρό θα πρέπει να νοιώθει "απόβρασμα της κοινωνίας" είναι απαράδεκτη και προσβλητική», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του, υπογραμμίζοντας «ο κ. Καραμανλής αντί να υβρίζει, καλά θα κάνει να φροντίσει να μειωθεί το μεγάλο -και σε πολλές περιπτώσεις απαγορευτικό- κόστος που πληρώνουν για τις μεταφορές τους τα λαϊκά στρώματα, όπως επίσης να αντιμετωπιστούν οι υποβαθμισμένες υπηρεσίες και η εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων στις συγκοινωνίες, που δημιουργεί κινδύνους ακόμα και για την ασφάλεια των επιβατών».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε, ναι λοιπόν κύριε υπουργέ Υποδομών και Μεταφορών, αξιότιμε κύριε Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέως, είμαι ένα «απόβρασμα της κοινωνίας», αν έτσι σας αρέσει κι αν έτσι νομίζετε.
Πολλές φορές, ιδροκοπώντας σε σχοινοτενείς ουρές στο Μετρό, για να εκδώσω ένα εισιτήριο, παρακάμπτω και περνάω δίχως αυτό τις μπάρες. Με πιέζει ο χρόνος, με πιέζουν οι σκέψεις, με πιέζει το σύστημα, οπότε λέω: «Αει… στο καλό, κι ας με πιάσουν.»
Νίκος Τζιανίδης, ένα «απόβρασμα της κοινωνίας».