Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.


Η νέα χρόνια, προοιωνίζεται περισσότερο δύσκολη από τις προηγούμενες.
Στις  σκληρές δοκιμασίες που υπόκεινται οι δημότες μας  δεν ταιριάζουν ούτε  ευχολόγια ούτε και λόγια παρηγοριάς , που όλοι συνηθίζουν αυτές τις ημέρες.
Γιατί  μόνο με  καθαρό λόγο, μεστό από αλήθεια, μόνο με  διάθεση για αγώνες και για μάχες, μπορούμε να ανατρέψουμε τη αντιλαϊκή λαίλαπα και να  ανακτήσουμε ότι προσωρινά μας έκλεψαν.
Πριν 16 μήνες ,κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, αγωνιστικά ,αποκαλύπταμε στους συνδημότες μας  την αλήθεια για την αντιδραστική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. Αναδείξαμε το γεγονός ότι ο Καλλικράτης είναι μέρος της γενικευμένης επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα ότι είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων και του κράτους τους για να ξεζουμίσουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα, για να κερδίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών.
Είπαμε στο λαό ότι φέρνει νέες αυξήσεις φορολογίας, ότι φέρνει χιλιάδες απολύσεις δημοτικών υπάλληλων, ότι θα μεταφέρει στις περιφέρειες και τους δήμους τις αρμοδιότητες του κράτους στην εκπαίδευση , την υγεία, τη πρόνοια. Ότι θα προκαλέσει μεγαλύτερη υποβάθμιση των κοινωνικών παροχών, κατακερματισμό του ενιαίου χαρακτήρα τους και τη διάλυση τους, τη μετακύληση του κόστους λειτουργίας τους στο λαό που έχει ήδη χρυσοπληρώσει για να απολαμβάνει αυτές τις υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: