Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση στο ψήφισμα διαμαρτυρίας :«Θεωρήσαμε πως δεν ήταν αναγκαίο να παραστούμε στη Γενική Συνέλευση των κατοίκων. Ο άμεσος διάλογος με τους δημότες (στα γραφεία μας, στην έδρα της επιχείρησης) είναι πιο αποδοτικός !»


Εμείς δηλώσαμε σε κάθε κατεύθυνση πως το γραφείο του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ είναι ανοιχτό και προσβάσιμο !
   Ο  Πρόεδρος  της ΔΕΥΑΑ Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Γεώργιος Τζίλας,  απάντησε στο ψήφισμα διαμαρτυρίας της Τοπικής Κοινότητας Καμποχωρίου για την αύξηση του τιμολογίου του νερού ύδρευσης από την ΔΕΥΑΑΛ, ότι :
Παρέλαβε την Διοίκηση της Επιχείρησης σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, με μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις, προς το Ι.Κ.Α τη Δ.Ο.Υ και προς τους προμηθευτές. Η τιμολογιακή πολιτική ήταν μια πανσπερμία τιμολογίων (διαφορετικές ΔΕΥΑ). Αποφασίσαμε (σαν διοίκηση της νέας ΔΕΥΑΑ) και καθιερώσαμε ένα ενιαίο τιμολόγιο για όλες τις Δημοτικές Ενότητες....
...Τέλος στο έγγραφό σας προς τον κ. Δήμαρχο αναφέρετε ότι στη Γενική Συνέλευση των κατοίκων του Καμποχωρίου δεν παρευρέθη κανένας εκπρόσωπος της ΔΕΥ Α Α Δήμου Αλεξάνδρειας δε λέτε όμως ότι εμείς δηλώσαμε σε κάθε κατεύθυνση πως το γραφείο του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε όποιον θέλει να διατυπώσει τα παράπονά του.
Επειδή λοιπόν αρκετοί κάτοικοι, απ' όλες τις Κοινότητες και από το Καμποχώρι , μας επισκέφτηκαν , ενημερώθηκαν και έφυγαν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις μας, θεωρήσαμε πως δεν ήταν αναγκαίο να παραστούμε στη Γενική Συνέλευση, μια και ο άμεσος διάλογος με τους δημότες είναι πιο αποδοτικός ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: