Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η πολιτική δολοφονία(;)του Β.Παπαγεωργόπουλου...


 Για προσπάθεια παραπλάνησης της ελληνικής Δικαιοσύνης και κατασπίλωσης του ονόματός του έκανε λόγο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σχολιάζοντας την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Σε τραπεζικό λογαριασμό του πρώην δημάρχου βρέθηκε ποσό ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για το οποίο δήλωσε: «Διασύρομαι με διαρροές στον Τύπο ότι δήθεν δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτό το ποσό. Πρόκειται για τα εισοδήματα, τα δικά μου και της γυναίκας μου, όλα νόμιμα από μισθούς και συντάξεις, τα τελευταία 12 χρόνια, τα οποία είναι φορολογημένα».
Στην υπόθεση της υπεξαίρεσης αναφέρθηκε και ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
«Οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών με την οποία σχετίζονται άμεσα ο τέως δήμαρχος, ο τέως γενικός γραμματέας και τέως αντιδήμαρχος, προκαλούν προβληματισμό. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και επομένως δεν επιτρέπει σχολιασμούς. Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει τη δουλειά της και πιστεύουμε ότι την κάνει με απόλυτη υπευθυνότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: