Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο βουλευτής φάντασμα και το εχθρικό για το λαό, πολιτικό τους σύστημα .


Βγήκαν  όλοι στα κεραμίδια και εν χορώ λένε με θράσος και υποκρισία ότι δεν είναι αυτοί, γιατί ο μεν εισαγγελέας δεν αποκαλύπτει το όνομά του , ο δε βουλευτής, παρά τα παρακάλια των υπολοίπων, δεν αυτοαποκαλύπτεται.
 Κοροϊδεύουν αισχρά το λαό όταν μιλούν για «ανήθικη» ενέργεια την ώρα που περικόπτονται μισθοί και συντάξεις του λαού, γιατί οι ίδιοι διαπράττουν αυτό το έγκλημα.
Η εικόνα τους ξεπερνά τα όρια του γελοίου, ιδιαίτερα όταν επιχειρηματολογούν για τον ανήθικο όμοιό τους που έβγαλε το εκατομμύριο στην Ελβετία τώρα που η Ελλάδα....χρειάζεται χρήμα για επενδύσεις, ανάπτυξη !.
Η απόκρυψη του ονόματος, λένε, «δυσφημεί» το πολιτικό τους σύστημα, και τους αφήνει  όλους εκτεθειμένους στο λαό !
 Στους καπιταλιστές βέβαια δεν είναι καθόλου εκτεθειμένοι, αφού τους προσφέρουν  άριστες υπηρεσίες. Το ξέρουν και ίδιοι καλά οτι το πολιτικό τους σύστημα είναι σάπιο και εχθρικό για το λαό.
 Όλοι προάγουν τον πλουτισμό, την ελευθερία κίνησης κεφαλαίων, τη μεταφορά κερδών των μονοπωλίων στο εξωτερικό. Αυτά υπηρετούν με την πολιτική τους οι υποκριτές. Ο λαός με την ψήφο και την πάλη του μπορεί να τους σαρώσει και να τους εξοστρακίσει στο ...εξωτερικό όλους.
Σχετικές  πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να «δώσουν»έναν πρώην βουλευτή της ΝΔ από την Αιτωλοακαρνανία για να μην «εκθέσουν» πολλούς νυν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: