Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Πείτε επιτέλους ΌΧΙ. Μη βουτήξετε τα χέρια σας στο αίμα»


Mήνυμα στους βουλευτές Ηρακλείου
 «Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πείτε επιτέλους ΌΧΙ. Μη βουτήξετε τα χέρια σας στο αίμα». Με αυτές τις δραματικές εκκλήσεις απευθύνεται στους 8 βουλευτές του νομού Ηρακλείου ολόκληρη η τοπική κοινωνία με ανοικτή επιστολή που υπογράφει το συντονιστικό όργανο φορέων Ηρακλείου ζητώντας από τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους την ύστατη στιγμή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Στην σχετική δραματική ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:
Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών, επιστημονικών και συλλογικών φορέων του νομού Ηρακλείου, σας μεταφέρουμε το ηχηρό, αποφασιστικό, δυναμικό μήνυμα της Ηρακλειώτες κοινωνίας από την υπό κατάληψη Περιφέρεια Κρήτης:
«Είναι ώρα ευθύνης και οφείλετε να αναλάβετε το μερίδιο που σας αναλογεί.
Τα μέτρα που καλείστε να υπερψηφίσετε αποτελούν το τελειωτικό χτύπημα σ' ένα λαό που βιαίως φτωχοποιείται τα 2,5 τελευταία χρόνια, επιταχύνουν το ξεπούλημα κάθε οικονομικής δυνατότητας και δυναμικής της πατρίδας μας, υποθηκεύουν την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας και αμφισβητούν ακόμα και το αναφαίρετο δικαίωμα της πρόσβασης σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα).
Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο 2013-2016 και ο προϋπολογισμός του 2013 στάζουν αίμα ακρωτηριάζουν λαϊκά εισοδήματα και εργασιακά δικαιώματα, κατακρεουργούν κοινωνικές παροχές, κατεδαφίζουν τη δημόσια παιδεία και υγεία, χωρίς μάλιστα κανένα δημοσιονομικό όφελος.
Μην βουτήξετε τα χέρια σας στο αίμα ψηφίζοντας μια ακόμη δόση βαρβαρότητας!
Ο ισχυρισμός της κομματικής πειθαρχίας ή και της άγνοιας δεν μπορούν πλέον να πείσουν κανέναν. Αν δεν προλαβαίνετε να μελετήσετε το ένα άρθρο των 800 σελίδων, εντός δύο ημερών, αρνηθείτε να συμμετάσχετε στο νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Μην υποκύπτετε σε εκβιασμούς!
Ο κάθε βουλευτής υποχρεούται να υπακούει στο λαό και στο σύνταγμα, σε κάθε άλλη περίπτωση κρίνεται από όλους εμάς που εκφράζουμε την κοινωνία του Ηρακλείου ως ανεπιθύμητος.
Πείτε επιτέλους το ΟΧΙ που απαιτεί ο λαός που σας επέλεξε να τον εκπροσωπήσετε στο ελληνικό κοινοβούλιο!».
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: