Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Π. Γκυρίνης "απειλεί" με μήνυση το τοπικό μπλογκ "Παραπλανητικός"

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού "Ωρα Ευθύνης", του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη λάβαμε και δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου που ακολουθεί.
“Στις 21/03/2014 και στις 01:19 πμ είδε το φώς της δημοσιότητας στην ιστοσελίδα
«Παραπλανητικός» (ανάρτηση http://paraplanitikos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_21.html ) δημοσίευμα το οποίο εμφανίζει κάποιον πρώην δημοτικό σύμβουλο να επιχειρεί εκβιασμό σε βάρος συμπολίτισσάς μας με σκοπό την ένταξή της στο ψηφοδέλτιό μας.
Θεωρούμε αδιανόητο το να συνέβη το γεγονός, επειδή την ευθύνη της επιλογής των στελεχών του συνδυασμού μας έχει αποκλειστικά ο κ. Γκυρίνης και κανείς άλλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπός του.
Ο έχων την ευθύνη της δημοσιοποίησης του κειμένου οφείλει άμεσα να προχωρήσει σε δυο ενέργειες.
Να αποκαλύψει δημοσίως και όχι μόνο σε εμάς το όνομα του φερόμενου ως «εκβιαστή» και να αναλάβει έναντι αυτού πλέον την απόδειξη της αλήθειας του γεγονότος.
Επίσης, να δηλώσει με καθαρότητα και σαφήνεια ότι η παρουσιαζόμενη από το δημοσίευμα εμπλοκή μας σε ενέργειες τέτοιου επιπέδου ήταν ατυχής απόπειρα από μέρους του.
Στην περίπτωση αυτή η υπόθεση θα λάβει βεβαίως το δρόμο της Δικαιοσύνης για συκοφαντική δυσφήμιση με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.
Διαφορετικά θα φέρει ακέραια την ευθύνη γα το γεγονός της σαφούς συκοφαντίας.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού "Ωρα Ευθύνης"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση του "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ":

<< Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της παράταξης "Ώρα Ευθύνης" του κ. Γκυρίνη το μόνο που έχουμε να αναφέρουμε είναι πως από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε με σαφήνεια ότι ο κ Γκυρίνης που έχει την όλη ευθύνη της λειτουργείας της παράταξης ούτε γνωρίζει, ούτε ενθαρρύνει, ούτε ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Δεν αναφέραμε σε καμία περίπτωση ότι εκβιάστηκε η κοπέλα ούτε πως ο κύριος αυτός ενεργούσε με εντολή κάποιων, αλλά ότι αναφέρθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος είναι ο κ. Μιχαλακάκης Βασίλης, με χοντρά υπονοούμενα για την μητέρα της κοπέλας.

Δεν έχουμε τίποτε άλλο να αναφέρουμε…>>