Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Οι εκλογές του Συνδέσμου Ύδρευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανέδειξαν πρόεδρο ..από την Βέροια !

Η ιστορία που θέλει να μην εκλέγεται ποτέ πρόεδρος απο την Αλεξάνδρεια στον ομώνυμο σύνδεσμο ύδρευσης, για μιά ακόμη φορά συνεχίσθηκε !
Αυτή τη φορά πρόεδρος δεν εκλέχθηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας,όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Βέροιας , με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους του Ρουμλουκιού που μάταια θα προσμένουν τα νερά των πηγών Βερμίου .........
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χωριά του δήμου Βέροιας , που υδρεύονται απο τον συγκεκριμένο σύνδεσμο είναι ελάχιστα σε σχέση με το σύνολο των οικισμών του δήμου Αλεξάνδρειας που προβλέπει να υδροδοτηθούν η σχετική μελέτη χρονολογούμενη απο το σωτήριο έτος 1967!
Βέβαια η σχετική μελέτη κατέστη ήδη ανεπίκαιρη , μετά την παρέλευση 40ετίας, (ο σύνδεσμος ήταν βλέπετε σχετικά ...αργόστροφος ), γιαυτό και ο συγκεκριμένος σύνδεσμος πλήρωσε 1500.000 ευρώ για μια νέα μελέτη , που δεν την είδε ...ποτέ ....κανείς!
Για την ιστορία στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Αλεξάνδρειας και Κοινοτήτων Νομού Ημαθίας, εκλέχθηκε πρόεδρος ο Θωμάς Αγγελίνας με αντιπρόεδρο τον Κων/νο Βενιόπουλο.
Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι Ορφανίδης Γιώργος και Σουμελίδης Μιχάλης από τον Δήμο Βέροιας και ο Παναγιώτης Γκυρίνης και Στέφανος Δριστάς από τον Δήμο Αλεξάνδρειας.
Στην εκτελεστική επιτροπή του Συνδέσμου Ύδρευσης Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Θωμάς Αγγελίνας και μέλη οι Γιώργος Ορφανίδης και Στέφανος Δριστάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: