Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Αστερούπολη

Ξεκίνησαν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 οι εργασίες για τη συναρμολόγηση των μικρών ξύλινων σπιτιών που θα φιλοξενήσουν και φέτος την Αστερούπολη.
Χάρη στις προσπάθειες των εθελοντών τα σπιτάκια σιγά-σιγά αρχίζουν να λαμβάνουν την τελική τους μορφή ενώ αυτό που απομένει θα είναι ο στολισμός τους, ο στολισμός του Πεζόδρομου Πλατέος (ο οποίος θα αρχίσει να γίνεται εντός των επόμενων ημερών) καθώς και η τοποθέτηση του δένδρου της Αστερούπολης, ύψους περίπου 6 μέτρων.
Στο Πλατύ, από τις 23 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι επισκέπτες της Αστερούπολης θα απολαύσουν σειρά μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, συναυλίες, δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά, χορευτικά πολιτιστικών συλλόγων από την Ημαθία, κάλαντα, παραδοσιακά έθιμα ενώ ειδικά οι μικροί μας φίλοι έχουν να κάνουν πολλά, από κατασκευές και παιχνίδια μέχρι τη συγγραφή επιστολής με αποδέκτη τον Αϊ-Βασίλη.
Επιλέξετε από το μενού της σελίδας μας "Εκδηλώσεις" για να δείτε το πρόγραμμα της Αστερούπολης 2014, επιλέξτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε – εμείς συστήνουμε να έρθετε και να δείτε τα πάντα! - και επισκεφτείτε μας, από τις 23 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στο Πλατύ.
Και μην ξεχνάτε: η είσοδος καθώς και οι προσφερόμενες από την Αστερούπολη δράσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: