Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση για καταγραφή ζημιών που προξενήθηκαν από τις πλημμύρες του Nοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2014, σε Εμπορικές Βιοτεχνικές Βιομηχανικές Μονάδες και Εμπορικά καταστήματα του Δήμου Αλεξάνδρειας

Πρόσκληση για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών που υπέστησαν Εμπορικές - Βιοτεχνικές - βιομηχανικές Μονάδες και Εμπορικά Καταστήματα λόγω των πλημμυρών και καταστροφών που επισυνέβησαν στο Δήμο Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Νάουσας, τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2014, ιδιαίτερα δε, κατά τις ημέρες 07-08/11/2014 και 06-11/12/2014, εξαιτίας του μεγάλου ύψους βροχοπτώσεων, σε μικρές περιόδους λίγων ωρών απευθύνει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Οι αιτήσεις για καταγραφή θα γίνουν δεκτές στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Αλεξάνδρειας και θα διαβιβαστούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων καταγραφής λήγει την Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: