Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Οι “βρωμιάρηδες 'Ελληνες ” και οι “καθαροί Γερμανοί”!

Γερμανός πολιτικός αποκάλεσε φωτορεπόρτερ «Βρωμιάρη Έλληνα» μέσα στο Μαξίμου! 
Μια πρωτοφανής κίνηση Γερμανού πολιτικού, που καθύβρισε με ρατσιστικό τρόπο Έλληνα φωτορεπόρτερ, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, Βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ, τον οποίο έσπρωξε ο φωτορεπόρτερ, κατά τη χτεσινή φωτογράφηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Αντιδρώντας, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο Ραμσάουερ γύρισε και είπε στον φωτορεπόρτερ: «Μη με αγγίζεις βρομιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και τα αγγλικά.
Η απάντηση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας
Η ΕΦΕ καταδικάζει την ρατσιστική επίθεση του Γερμανού πολιτικού, επισημαίνοντας ότι «η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αρχή άνδρα δείκνυσι
Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου «βρωμιάρη Έλληνα» τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.
Η Ε.Φ.Ε. αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».
Πηγή : ΠΟΝΤΙΚΙ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ανδρεας βικτωρ •
Σ Κ Ε Ψ Ο Υ τώρα φίλε συμπατριώτη το εξής: Εάν είναι ΑΥΤΗ η συμπεριφορά ενός πρώην υπουργού ΜΕΣΑ στο Μαξίμου, τότε ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (.....) όταν πηγαίνουν οι ''δικοί'' μας μέσα στα δικά τους μέγαρα..................................................Υ.Γ Πλέον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λέξεις για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας απέναντι στους ''δικούς'' μας που τ'ανέχονται όλα αυτά κ' ουχί στους ξένους, τον οποίων η συμπεριφορά ΠΑΝΤΑ ήταν ΕΛΕΕΙΝΗ-ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ-ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ κ' ΠΡΟΣΤΥΧΗ !.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!