Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Η φασίζουσα νεοφιλελεύθερη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ .

Αναλύοντας μια είδηση ας καταλάβουμε ......
Είδηση: Νόμος η δωρεάν περίθαλψη ανασφαλίστων μόνο με το ΑΜΚΑ - Φάρμακα και για το βιβλιάριο πρόνοιας
Παρουσίαση είδησης : Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα όπου και περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις για την Δημόσια Υγεία, την Εργασία, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, αλλά και την Παιδεία, την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μία σημαντική ρύθμιση που περιλαμβάνει ο νόμος είναι η πρόσβαση σε παροχές υγείας για τους ανασφάλιστους μόνο με το ΑΜΚΑ τους.
Ειδικότερα με την ψήφιση του νομοσχεδίου καθιερώνεται η πλήρης δωρεάν νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη όλων των ανασφάλιστων μόνο με τον ΑΜΚΑ. Ετσι οι ανασφάλιστοι με τον ΑΜΚΑ τους θα μπορούν να νοσηλεύονται και να πραγματοποιούν εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ θα έχουν το ίδιο ποσοστό συμμετοχής με τους ασφαλισμένους στα φάρμακα. Mε την ίδια ρύθμιση, όσοι έχουν βιβλιάριο απορίας θα μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακά τους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία.
Ανάλυση είδησης: Τα βιβλιάρια απορίας προμηθεύονταν τα φάρμακά τους ΔΩΡΕΑΝ από τα νοσοκομεία όλης της χώρας.
Τώρα με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, η συνδρομή των απόρων είναι πλέον ίδια με την συνδρομή των ΜΗ ΑΠΟΡΩΝ!
Αυτό το ανάλγητο μέτρο που θα εξοντώσει χιλιάδες απόρους συνανθρώπους μας, που δεν θα μπορούν να προμηθευτούν το φάρμακό τους, δεν τόλμησε καμιά κυβέρνηση μέχρι τώρα να το εφαρμόσει.
Το σημαντικότερο βέβαια είναι η ίδια η παρουσίαση της είδησης που μπροστά της ωχριά και η προπαγάνδα του διαβόητου Γκαίμπελς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: